torstai 1. toukokuuta 2014

Pentuprojekti on alkanut

Dinalla alkoi pääsiäisenä juoksut, tietenkin päivää ennen meidän ensimmäistä EVL starttia.. Oltiin siis jo henkisesti valmistauduttu viikonlopun kisoihin, huomasin kyllä että Dina alkaa tekemään juoksua mutta ajattelin että ei se vielä aloita. No niin se sitten koetta edeltävänä päivänä ne aloitti. Oli vähän ristiriitaset tunteet. :P EVL-n korkkaus siirtyi siis luultavasti jonnekkin ensi syksylle jos nyt kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Juoksujen alkamisesta piti sitten ruveta miettimään muita aikatauluja. Päätin että matkustetaan viikoksi takaisin Taroon ja sitten taas seuraavana viikonloppuna Suomeen. Edellisten juoksujen kätöksen perusteella astutusta voisi koittaa jo silloin.

Tultiin siis viikon päästä taas Suomeen. Mutkia meinasi tulla matkaan suunnasta jos toisesta, mutta lopulta saatiin asiat sumplittua onnistuneesti. Käytiin Kirkkonummella Rickyn luona lauantaina jolloin astutus ei vielä onnistunut ja uudestaan su, jolloin tärppäsi. :) Mun oli pakko matkustaa sunnuntaina takaisin Tartoon kun maanantaina tentti ja esitelmä. "Pienellä" sumplimisella sain kuitenkin järjestettyä Dinalle kyydityksiä, hoitopaikan ja apurin vielä astutukseen tiistaille. Tiistaina Dina siis kävi vielä Kirkkonummella ja myös tällöin saatiin onnistunut astutus.

Nyt siis jäädään odottelemaan astutuksen tuloksia, n toukokuun 20 päivän tienoilla voidaan ultrata. :)

Lisätietoa pentuprojektista pentublogista: http://jumparoundpennut.blogspot.fi

Tässä Dina ja Ricky n kuukauden takaisissa kimppatokotreeneissä. Huippuja harrastuskoiria kyllä molemmat! Hyvä että koirat ees huomioi toisiaan treeneissä kun emännillä oli lelut ja namit jotka kiinnosti näitä kavereita enemmän!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti