lauantai 11. joulukuuta 2010

Odotus palkitaan!

Noin 20 vuoden odotuksen jälkeen mulle tulle vihdoin ikioma koira!
Roduksi valikoitui pitkän harkinnan jälkeen villakoira. Ennen valintaa kävin läpi varmaan kaikki suomessa hyväksytyt koirarodut. Monet valikoituivat heti pois esimerkiksi liian ison/pienen koon, epäterveen rakenteen tai rodun luonteen ja käyttäytymisen takia. En halunnut hankkia kerrostaloon liian isoa tai jättimäisellä liikunnantarpeella varustettua koiraa, vaikka aktiivista rotua hainkin.
Keskikokoisen villakoiran valintaan vaikutti mm. reipas, aktiivinen ja iloinen luonne joka antaa paljon harrastus mahdollisuuksia, kaunis katse, sopiva koko, karvaamattomuus ja yhtenä tärkeimpänä rodun yleinen terveys.

Vaikka toive koirasta on ollut aina, tapahtui tää loppujen lopuksi tosi äkkiä. Syksyn alussa aloin etsimään pentueita ja aika nopeasti löysin hyvältä kuulostavan vaihtoehdon. Ensin odotettiin n kuukausi pentujen syntmistä. Sitten toinen kuukausi että pääsee pentuja katsomaan ja sitten vielä kuukausi että saa pennun kotiin. Aika on mennyt henkisesti valmistautuessa ja pieniä hankintoja tehdessä.

Kauan tätä on odotettu ja nyt enään viikko niin pääsee vauvan hakuun! :)

Ensimmäiset kuvat kasasta, ikää pari päivää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti