sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Pentu tulee kotiin!

Tultiin lauantaina yöllä vasta noin kello 1 kotiin Tartosta pitkän matkan jälkeen. Merellä oli tuulta reilu 15 m/s jonka takia laiva keinui ihan kiitettävästi ja oli n puol tuntia myöhässä.

Sunnuntai aamuna oli aikainen herätys, mutta vähäiset yöunet ei silti hirveästi hidastanut herätystä. Lähdettiin kymmenen aikaan äidin kanssa ajamaan Turkua kohden sankassa tuiskussa, mutta päästiin perille hyvin aikataulussa. Vastassa oli taas Dinan mukava kasvattaja ja perheen vanhemmat villakoirat. Hoidettiin ensin paperihommat, kirjoitettiin sopimukset ja Dinan kasvattaja kertoi kaiken oleellisen pentuun ja sen hoitoon liiittyen. Sitten päästiin siihen mitä oltiin eniten odotettu. Alhaalla meitä oli vastassa Dina ja sen veli. Muut pennut olivat lähteneet jo aikaisemmin viikolla omiin koteihinsa. Sanna demonstroi meille vielä mm trimmerin käyttöä ajamalla Dinan naaman ja tyttö oli hianosti rauhassa koko ajan, nii tubli! :) Tais olla vähän vieraskoreutta..

Kun kaikki tärkeät ja vähemmän tärkeätkin asiat oli käyty läpi ja moikat sanottu oli aika lähteä ajelemaan kotiin päin. Kotimatka meni nätisti. Dina nukahti noin puolessavälissä ja nukkui kotiin asti. Ei näyttänyt autossa matkustaminen yhtään tyttöä haittaavan!

Kotona ensimmäinen päivä meni lähinnä nukkuessa. Pesukarhu ja kilppari tuli myös sisäänajettua. Edes osa pissoista ehti paperille asti, joten ihan huonosti ei menny! Täytyy toivoa lähipäivistä vähän lauhempia niin pääsisi pennun kanssa paremmin ulos.!

Seuraavaksi vuorossa vakuutuksen hankinta ja jatketaan totuttelua kaikkeen uuteen. Ainakin tähän mennessä melko pelottoman olonen kaveri kyseessä ja pusuja riittää! <3
Matkalla kotiin

Nukahti koppaan

Ekat leikit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti