perjantai 3. elokuuta 2012

Kesäinen kuvapäivitys!

Moikka!

Blogi ollut kesälomalla, samoin kuin mekin. Dina on päässyt kesälomallaan mm paljon veneilemään, mökkeilemään, moikkaamaan lehmiä mun maatilaharjoittelun ohessa ja tokoakin ollaan melko ahkerasti treenattu. Pari kertaa ollaan myös poikettu itsenäisesti humputtelemassa agikentällä. :)

Kesäkuussa pyörähdettiin Kotka KV:ssä jossa tuomarina oli Tuire Okkola. Tiukka tuomari mutta tykästyi Dinaan Eri:n ja SA:n verran ja Dina olikin PN1 ja VSP ja sai Sert:in ja Cacib:in. Nyt on sitten Cacib:itkin jo kahdesta maasta kasassa. :) Arvostelu löytyy näyttelyt-sivulta.

Käytiin kesäkuussa myös Keravalla tokoilemassa ja jatkamassa ekan AVOimen luokan ykköstuloksen metsästystä. Tänään suoritus oli tasaisempi kun aiemmin ja kolmas kerta sanoi kun sanoikin toden ja se ykköstulos sieltä napsahti! :) Yhtään liikettä ei enään nollattu, mutta kaksi aika tyhmää vitosta tuli. Liikkeestä seisomisessa kääntyi puoliksi perään kun kävelin taakse, vaikka tätä Dina ei IKINÄ tee treeneissä. Ja vaikka otettiin liike ilman ongelmia just ennen suoritusta. No, onneksi tuomari antoi edes sen vitosen.
Toinen femma tuli kun luoksetulo meinasi mennä läpijuoksuksi ja D pysähtyi lähelle vasta tokasta käskystä. Siitäkin onneksi edes ne viisi pistettä.
Noutoa treenattiin edellisen kokeen himmailujen jälkeen tosi paljon vauhtina ja superhyperlemppari-lelulla, eli aidolla turkiksen palasella. Sillä sain Dinalle noutoon toosi paljon lisää vauhtia ja intoa. Tarkkuus sitten vähän kärsi vauhdista, ja Dina posautti kokeessa täydessä vauhdissa päin kapulaa, niin että se pyöri n 2 m eteenpäin ennenkuin Dina nosti sen. :D Mutta mielummin näin että näyttää siltä että koiralla on kivaa, kuin aikaisempi himmailu! Tarkemmat pisteet löytyy toko-sivulta.

Heinäkuun alussa osallistuttiin Victoria Denisovan trimmauskurssille Konalassa. Hyviä vinkkejä tuli ja oli upeaa seurata hänen työskentelyään ja lopputuloksessa olikin ihailemisen aihetta! Wow! Mutta en mä ihan tyytymätön ollut omaankaan jälkeeni, vaikka 6h kuumassa luokassa olikin aika puuduttavaa.. Dinakin jakso urheesti seistä pöydällä kuumuudesta huolimatta, vaikka kurssin jälkeen olikin ihan naatti..

Tuleva viikonloppu on taas tapahtumarikas. Lauantaina mennään toko-kokeeseen Lahteen ja sunnuntaina taas on vuorossa MH-luonnekuvaus Riihimäellä. Mielenkiintoista!

Seuraavat näyttelyt on luvassa parin viikon päästä, 25.8 Tervakoski ja 26.8 Kaivari.

Tässä vielä sekalaisia otoksia kesältä :)
 (höh ku jotkut kuvat käänty väärinpäin)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti