sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Sunnuntai-lenkki järven jäällä ja pientä tokoilua

Käytiin Dinan kannsa iltalenkillä Tuusulanjärven jäällä. Dina juoksi onnessaan, seuraten jälkiä ja välillä vaan juoksemisen ilosta. Se niin tykkää aukeista paikoista joissa on tilaa juosta!

Kesken lenkin ja lenkin lopuksi otettiin vähän tokoa. Olin ottanut metallikapulan ihan tarkoituksella mukaan. Kesken lenkin tehtiin siis pari metskua. Metskussa on ollut vähän ongelmia palautusvauhdin kanssa ja aattelin käyttää hyödyksi jäällä ympärillä olevaa tilaa.
Tein siis pari tosi pitkää heittoa, heitin, jätin Dinan istumaan ja kävin heittämässä kapulaa vielä kauemmas. Sitten palasin vähän Dinan taakse, josta lähetin kapulalle. Eka kaksi vauhtinoutoa näin, vauhti oli tosi hyvä, koko matka laukalla, hyvästä vauhdista vapautus lelulle. Lopuksi vielä yksi nouto sivulle tulolla, josta vapautus lelulle(en vaatinut irrotusta). Olin tosi tyytyväinen näihin, joten jatkettiin lenkkiä.

Lopuks vielä ennen kun palattiin autolle otettiin parkkiksella liikkeestä istumista. Tein sitä hallilla alkuviikosta pitkän tauon jälkeen ja siinä oli paljon sekoilua. Dina tarjos joko maahanmenoa tai seisomista.
Alotin peruuttamalla, esin pienen pieni käsiapu mukana. Palautu mieleen nopeesti ja teki nättejä istumisia. Vapautin heittämällä namin kauemmas. Näistä myös väliin pari liikkeestä maahanmenoa, ne myös hyviä ja nopeita. Sitten istumista vielä seuraamisesta, pari kertaa tarjos seisomista, mutta rytmittämällä askellusta saatiin hyviä istumisia tehtyä. Jää hyvin istumaan myös kun kävelen taakse, siinä ei ongelmaa. Lopuks teki hyvin ja juostiin yhdessä autolle hakemaan palloa joka oltiin sinne aluksi jätetty.
Täytyy muistaa oikeat äänenpainot erottelemaan jääviä, maahan korkeempi hihkasu, istu normi äänensävyllä ja seiso-käsky hiljasempi melkeen kuiskaus.

Ilmotin Dinan Porvooseen AVO:oon 27.1. VOI liikkeet ei vielä kisakunnossa niin käydään nyt hakemassa vielä vähän kisakokemusta alemmasta luokasta. Helmikuun lopussa ois Tallinnassa kokeet, kattoo jos siihen mennessä saatais liikkeet ehjiksi ja terpeeks liikkuritreeniäkin tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti