tiistai 27. elokuuta 2013

VOIttaja fiilis!!!

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

On vaikea sanoin kuvata sitä tunnetta mikä tulee kun tehty työ vihdoin palkitaan. Kun menestyy ja kokee että oikeesti myös ansaitsee sen! Ei voi muuta sanoa kun että nyt on ihan mahtava fiilis! :')

Onnistuttiin siis viime torstaina vihdoin Jokelassa tuomaan kokeessa esille se mitä me osataan. Dina oli ihan loistavassa vireessä ja hyvin kuulolla, koko suorituksen läpi oli sellainen fiilis että me tehdään yhdessä ja se myös näkyi. Tulokseksi VOI1-tulos pistein 298/320p, kunniapalkinto ja luokan voitto!

Oli aika mahtavaa tulla kehästä ulos onnistuneen suorituksen jälkeen onnesta soikeena ja matkalla joku vielä huikkaa "sulla on aivan mahtava koira!". On se! :) Tais päästä pari naurunsekaista ilonkyyneltä kun palkkasin Dinaa suorituksen jälkeen. :>

Tässä pisterivi liikejärjestyksessä:
Paikkamakuu 10, maahanmeno kyllä vähän vino
Tunnistusnouto 10, ei löytäny kapuloita heti kuten ei moni muukaan koira, liikkuri vei ne aika kauas ja en tiedä oisko ollu jo niin paljon hajuja siinä kohdassa tms..? Mutta nenä työskenteli koko ajan hyvin ja omakin löyty hyvin kun kapulat löyty.
Luoksetulo 8, vauhti oli kovaa! >> stopit pikkusen veny.
Seuraaminen 8, omasta mielestä kyllä taas aika järkkyä, Dina ihan ylivireinen. Yks perusasento jäi alussa puuttumaan ja paikalla askeleet kököt pomppimisen takia. Parani onneks loppua kohden..
Metallinouto 10, palautti ravilla, muuten ei huomautettavaa.
Istuminen 10, hyvä istuminen, en oo varma nousko tassu ku kävelin taakse. Tuomarikin seiso koiran takana joten ei ainakaan näny vaikka ois noussu.. :D
Ruutu 10, super! Hyvä vauhti, hyvä paikka ruudussa, pysähty hyvin, maahan hyvin. Pysy hyvin, hyvällä vauhdilla sivulle, tais juosta pikkusen ohi lopussa, pa hyvä. Jes!
Kaukot 9, tän hetkiseen tasoon nähden näihin tosi tyytyväinen! S-i vaihdossa vähän peruutti.
Hyppynouto 10, ei huomautettavaa, mainio! :) Heittokaan ei ois keskemmältä tolppien välistä voinu mennä ;)
Kokonaisvaikutus 8, koiralle kuulemma ois tullu ysi mutta omistajan riekkumisen (palkkasin Dinaa kehumalla ihan samalla tavalla kuin aina) takia 8, perus Pörstiä :P

Dinakin oli selvästi ihan kaikkensa antanut kokeen jälkeen ja nukkui koko illan ja vielä puolet seuraavastakin päivästä.

Mä en voi uskoa että me ollaan nyt siinä pisteessä että me saadaan startata EVL:ssä! Haha! Ihan mahtavaa kyllä! :D
Me jatketaan nyt syksy siis erikoisvoittajan liikkeitä treenaillen ja koitetaan päästä mahollisimman paljon myös aksaamaan. Lokakuussa vois mennä villiksien tokomestaruuksissa vielä VOI-hin ja kattoa jos vuoden vaihteen tienoilla pääsis sit starttaa EVL:ää. Jos ei sitte tule siihen väliin jotain muita suunnitelmia.. ;)

Näyttelyistä en tiedä.. Dina sai vielä toistaiseksi pitää turkkinsa, vaikka en tiedä miksi mä vaalin sitä. Tiedän et kiroon sitä viimeistään kun maneesitreenit alkaa ja houkutus vetästä turkkia lyhyemmäks ois kyllä kova! :D Varsinkin jos en mihkään näytelmiin Dinaa aijo pitkään aikaan viedä. Mihin mä veisin? Messari ois tietty tavallaan kiva mutta niin sairaan kallis. Baltian voittajaa vois tietysti miettiä. Toisaalta en näe hirveesti pointtia enää juosta missään.. :) Ruusukkeita ja titteleitä on niistä karkeloista jo aikalailla yhen koiran tarpeiks ja laittaa senkin ajan ja rahan ehkä mielummin vaikka agi/toko koulutuksiin ja kisoihin. Niillä kentillä on vielä paljon enemmän saavutettavaa! :)


Dinalla ei jäänyt viime kisoista mitään hampaankoloon! ;)

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea, ootte mahtavia! On se hieno tunne kun työ palkitaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, työvoitto palkitsevin voitto :)

    VastaaPoista