keskiviikko 28. elokuuta 2013

Pesupäivä ja metsäretki kuvia

Työt loppu, loma alko ja vielä on selkeesti kesää jäljellä, ihanat säät! :) Mikäs sen parempi tapa alottaa loma kun tehä suurpyykki puudelille. ;) Dina oli jo aika järkyssä kunnossa joten oli todellakin upon time pestä ja trimmata se. Ja onhan se aina palkitsevaa kun käsissä on taas pehmonen ja tuoksuva koira. :)

Sain jopa kameranki kaivettua esille ja nappastua "pari" kuvaa.
Sitten pihalle tuli naapurin Kulta (kyllä, on naapurin koiran nimi.) ja siitäkös Dina riemastu, Kulta on Dinan mielestä iHanA! Niiden leikki menee yleensä niin että Kulta seisoo paikoillaan ja Dina juoksee meidän ja naapurin tontin välillä Kullan ympäri. Sitten seuraa pientä painimista. Dinan mielestä Kullan kaa on ihan huippua leikkiä vaikka vastapuoli onkin yleensä vähän passiivinen.. :P
 Ja leikkimisen jälkeen sitten tukka näytti tältä:

 Ja tällanen kampaus sitten laitettiin:

Kun tukka oli laitettu kuntoon lähettiin metsään lenkkeilemään ja keräämään mustikoita. Joku saattais ajatella et miten viittii mennä metsään kun on just puol päivää puunannut turkkia. Mutta voin kertoo, ei se oo ongelma eikä mikään! Jos on, niin ei pidä missään nimessä hankkia villakoiraa, koska silloin kieltää koiralta sen perusoikeuksia, joihin mun mielestä esim metsässä vapaana juoksentelu ehdottomasti kuuluu!! Tai voihan turkin tietysti aina pitää lyhyenäkin. :) Kyllähän turkki roskia kerää ja märällä säällä kastuu. mutta molemmista selviää aika helpolla.

Dina söi reissun aikana varmaan pari desiä mustikoita puskista ja lopun aikaa juoksenteli keppien kanssa meidän ympärillä kun poimittiin marjoja. Metsä on ehdottomasti Dinan lempipaikka isojen ruohoaukeitten lisäksi. Molemmilla Dina saa ihania hepuleita ja ottaa kunnon ilospurtteja sinne ja tänne!

 Mums mums mustikoita

2 kommenttia:

  1. Kaunis tuulitukka Dina! Kuvat on ihania ja koira kaunis! Terveiset lämpimästä Suomen maasta sinne Tartoon. T. Lagotto Peppina

    VastaaPoista
  2. Dina kiittää kehuista ja lähettää Peppiinalle terkkuja takas! Tartossakin ollut ihanan lämmin syksy! :)

    VastaaPoista