tiistai 10. syyskuuta 2013

Back in business..

Tartossa ollaan ja Dinalle se tarkoittaa lähinnä taas paljon koirakavereita! :) Tänään oltiin lenkillä Ülenurmella Ammin koiralauman, eli rhodejen Chilin ja Unnan ja bc Zinnan kanssa. On muuten ollut ihan tajuttoman ihanat kelit täällä. Aurinko paistanut ja tänäänkin oli päivällä ihan toppi ja shortsi keli kun oltiin lenkillä. <3 Yötkään ei ihan niin kylmiä kun mitä Suomessa jo oli.
Tässä pari kuvaa (c Ammi).

Tytöt: Dina, Zinna ja Unna <3Jos uskallan niin ilmoitan Dinan ens sunnuntaille tokon Viron mestaruuksiin. Tai siis täytyy vielä vähän selvittää missä ne tarkalleen on ja että onko meillä sinne osallistumis oikeus. (EDIT. ei voida osallistuu mestaruuksiin, pitäis olla joukkueessa kuten Suomessa..)
Parin viikon sisällä pitäisi saada treenit myös pyörimään täällä Tartossa. Tarkoituksena ois testata nyt syksyn aikana miten puudeli toimii verijäljellä ja lisäksi treenata aksaa. Tokoa treenataan itsenäisesti/kavereitten kanssa ja lisäks mä jatkan jonkun toko-ryhmän vetämistä.

Tällä viikolla ois tiedossa luultavasti vielä retki sienimetsään ja luultavasti myös Viljandiin luontopolulle. Nähtiin sieltä niin ihania kuvia että pakko lähteä omin silmin ihastelemaan maisemia! :)

Aurinkoisia syyspäiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti