tiistai 19. marraskuuta 2013

Ekoihin aksakisoihin ilmottu.. JAIX!

Ilmoitin äsken Dinan ekoihin virallisiin aksakisoihin! Iik! Luokkakaveri sai ylipuhuttua (ei siihen oikeastaan hirveästi vaivaa tarvittu), eli sunnuntaina lähdetään Tallinnaan kisaamaan.
Täällä ei tarvitse olla lisenssiä ja tulokset ilmeisesti kelpaa luokkanousuihin ihan Suomessakin. Täytyy luultavasti koittaa ehtiä lukea vielä vähän sääntökirjaa ennen viikonloppua. Tosi avoimin mielin ja rennolla asenteella lähetään kattomaan miten meidän käy! Toivottavasti radat on kilttejä. :)
Esteethän Dina aikalailla osaa, keinu nyt voi olla vähän hidas, samoin puomi. Joku hc-keppikulma on tietty kans epävarma. :P Ohjaus nyt sit on se suurin kyssäri että muistanko mä mitä me oltiin tekemässä. :)

Mahollisuus ois ollu mennä neljä lähtöä, yks hyppäri ja kolme agi rataa, mutta ilmotin vaan hyppärille ja kahteen ekaan agi-rataan. Kolme lähtöä varmaan riittää meille paremmin kun hyvin. Hyvä jos opin edes niitä ratoja :D

Onneks ennen sunnuntaita on ohjatut treenit vielä lauantaina ja huomenna sais mennä itekseen treenaa. Hirveästi haluisin mutta voi olla että en ehi.. :( Keinua ois voinu mennä ainakin vähän tekemään. No katsomme.

Tänään käytiin puistossa treenaamassa keppejä ja tehtiin musta aika vaikeitakin juttuja. Puun kiertojen kautta kepeille eri kulmista, tein takaaleikkauksia ja välillä vedätin, välillä jättäydyin taakse jne.. Mun taaksejäämisen Dina kestää kaikkein huonoimmin, mutta tosi ylpeä olin siitä miten Dina haki kulmat ja miten hyvin kesti takaaleikkaukset! :) Itsenäinen eteneminen tosiaan ehdottomasti vaikeinta Dinalle kepeillä.

Lopuks halusin sitten treenata sitä itsenäisyyttä oikein hc-versiona. Vein eteen palkan ja lähetin Dinan kepeille niin että jäin ite seisomaan paikoilleni. Yritin myös pitää niin vähän ääntä kuin mahdollista että Dina oikeesti työskentelis itsenäisesti. Vähän aikaa kesti Dinalla tajuta että se voi oikeesti edetä ilman että mä huiskin ja huudan vieressä, mutta parani kerta kerralta! Aluks hidasti raville jossain puolivälissä ja jopa keskeytti pujottelun ja jäi kattomaan että mihin mä jäin. Kannustin vähän ja jatkoi loppuun. Kun tajus että siellä on palkkaa niin homma parani kuin lehmän juoksu, hauska oli että Dina kiihdytti aina erityisesti pari vikaa väliä palkalle :> Saatiin sitten parin toiston jälkeen suoritus jossa Dina laukkas kaikki keppivälit itsenäisesti. :) Vauhti ei toki ollut mikään hurja mutta uskon että jotain uusia ajatuksia itsenäisyydestä heräs puudelin päässä kenties.

Tää tuntuu niin hassulta aina kirjotella näistä agi-jutuista kun välillä oikeesti tuntuu että ei oikein tiedä mistä puhuu. :> Mutta mutulla, "yritä ja onnistu" periaatteella ollaan aika pitkälti menty tokossakin ja hyvin on mennyt, joten ehkä me selvitään. :)

Dinalla alkoi perjantaina juoksut. Tasaisesti viiden ja puolen kuukauden välein juoksee. Huomenna Dina pääsee koululle mukaan koekaniiniksi meidän ultran-praksaan! Mielenkiintosta nähdä miltä munasarjat näyttää tässä vaiheessa juoksua (vuotopäiviä viisi).

Viikonlopun Dina oli yökylässä ja pääsi myös kavereitten kanssa lenkille ja riehumaan. :)
Iiiiso kiitti Ammille Dinan hoidosta ja leikittämisestä sekä näistä ihanista kuvista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti