perjantai 21. helmikuuta 2014

Agin täyteinen viikonloppu Suomessa

Oltiin viime viikonloppu Suomessa. Käytettiin tilaisuus hyväkseen ja täytettiin viikonloppu agilityllä. Perjantaina käytiin kaverin kanssa treenaamassa Oreniuksen Juhalla ja lauantaille olin ilmoittanut Dinan kisoihin Janakkalaan.

Perjantain treenit oli jotain ihanan kamalaa! :D Rata oli valmiina kun tultiin, tutustuttiin itsenäisesti, kaveri treenas eka kahden belginsä kanssa ja sitten mentiin me Dinan kanssa. Rata oli mulle/meille teknisesti tosi haastava, ei olla totuttu tekemään sellasta vääntelyä ja kääntelyä, eli oli siis super tehokasta treeniä. Dina kävi aika kierroksilla ja ekaa kertaa ikinä se ei meinannut pysyä lähdössä!! Murrrr.. :D

Ohjauskuviot meni meillä lähinnä silleen, että yritys ja epäonnistuminen. Sitten Juha tuli korjaamaan ja vääntämään rautalangasta miten mun pitää kääntyä, sijoittua ja ohjata, ja sitten kun  mä skarppasin- onnistuminen. Hyviä pätkiäkin saatiin siis loppujen lopuks aikaseks ja vikalla vedettiin taas melkeen nollana läpi, yhteen pakkovalssiin juoksemiseen ei mulla kunto riittänyt ja se myöhästy sen takia. Kun päästiin maaliin niin silmissä sumeni siitä juoksemisen määrästä. Mitenniin huono kunto, mitenniin kannattas ehkä syödä ennen treenejä tai mitenniin agility ei oo urheilua!? Se on kivaa kun jokainen treeni on täynnä uuden oppimista. :)

Lauantaina sitten kisat Janakkalassa. Ekalta radalta kepeiltä 10vp, ei jarrutukset toiminu ja Dina hanatti eka reilusti ohi ja sitten vielä korjauksesta keskeytti pujottelun.. :/ Loppurata ok, kontaktit vähän hitaat. Nyt alkaa huomaamaan sen kisoissakin että estetreeni on jäänyt tosi vähälle viime aikoina. Pitää kiinnittää siihen enemmän huomiota. Oisko ollut vähän myös väsymystä ilmassa edellispäivän treeneistä.

Tokalla radalla päätin että nyt varmistelen! Hidastin kontakteille että varmasti ottaa ja päätin ottaa oikein kunnolla kiinni ennen keppejä ettei taas otettais tyhmää keppivirhettä. Hidastin sitten puomin kontaktilla, jonka tuloksena loikka ja meidän eka kontaktivirhe kisoissa. -.- Loppurata oli aika sujuva ja kiva, mitä taas hidas ruma keinu ja ruma haltuunotto ennen keppejä josta ois jo melkeen mun mielestä voinu rokottaa. Mutta ainakin se meni sinne! :D Tuloksena siis radalta 5vp jolla kolmas sija.
Tokalla radalla palkintopallilla nähtiin kaksi aprikoosia keskaria kun Jake (Dragonflame's New Moon) teki nollan ja sijoittui hianosti kakkoseksi. :)

Alkuviikosta käytiin sitten hallilla tekemässä vähän estetreeniä. Tein paljon keppikulmia plus A:ta ja puomia. Keppikulmat meni super-hyvin! Miksi, oi miksi ne ei mee kisoissa? Mä teen varmasti jotain eritavalla, ohjaan huonosti, heitän vaan Dinan jotenki sinne tms.. Päätin alkaa vahvistaa ja vaatimaan kontakteille taas 2o2o. Ne siis työn alla tästä eteenpäin..

Jake ja Dina
toka rata, 5 vp puomin alastulolta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti