maanantai 16. huhtikuuta 2012

15.4 Juha Ruokosen agi-valkka

Tänään oli siis vuorossa Juha Ruokosen agi valmennus. Juha kiinnittä erityisen paljon huomiota ohjaajaan ja ohjaustekniikoihin. Saimmekin treenata suht haastavilta tuntuvia kuvioita mm valsseja, päällejuoksuja, välistävetoja ja takaa leikkauksia. Tällaiselta agility-noviisilta kaikkien kuvioiden ja käännöksien muistaminen vaatii ihan oikeasti ajatustyötä ja treenien jälkeen oli kyllä ihan takki tyhjä ja kaikkensa antanut olo.
Super tehokkaat ja ajatuksia herättävät treenit, kiitos niistä! Tuli kyllä huomattua että reilu vuosi lajin parissa (melko epäsäännöllisesti kylläkin) on opettanut vaan pintaraapaisun ja itse esteiden oppimisen jälkeen on vielä niiiiiin paljon opittavaa, että melkeen pelottaa että oppiikohan sitä ikinä..!

Dina toimi välillä hienosti mutta lämmin ilma ja ehkä eilisetkin treenit verotti vähän vauhtia ja meno tuntui välillä vähän löysältä.
Saatiin vähän videomateriaaliakin treeneistä ja ensimmäisen pätkä alussa näkyykin vähän koiran herättelyä saalisleikillä.. :P

Tässä siis valssia, päällejuoksua ja välistävetoaYksi hyvä Juhan lausahdus oli että ohjaaja ei ohjaa koiralle esteitä vaan reittiä, silloin menosta tulee paljon sujuvampaa.
Päällimmäinen fiilis tän päivän jälkeen on vaan että jatketaan opettelua ja oppimista! Kyllä se toko vaan taitaa se meiän korkeamman tavotetason laji olla... :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti