tiistai 10. huhtikuuta 2012

Näyttelyt sivu lisätty ja pientä päivitystä..

Blogiin on nyt lisätty sivu josta löytyvät kaikki Dinan näyttelyarvostelut sijoituksineen. Ulkomailla kun aika paljon käydään niin jalostus nettiin ei päädy suurin osa tuloksistamme. :)

Viimeisen päivityksen jälkeen ollaan ehditty pyörähtää Liettuan voittajassa+Vilnius Cupissa Vilnassa sekä Lohjalla erkkarissa.

Vilnassa Dina menestyi ihan loistavasti ollen lauantaina voittajassa Liettuan juniori voittaja 2012! Dina saavutti Liettuan juniori MVA tittelin ja näin ollen viimeisteli samaööa Baltian junMVA arvon! Dina on nyt siis Eestin, Latvian, Liettuan sekä Baltian juniorimuotovalio! :)

Sunnuntaina Dina oli ensimmäistä kertaa nuorten luokassa (vaikka ikää vasta 16kk) jotta saisi
kilpailla CACIBista . Riskin ottaminen kannatti, sillä Dina oli lopulta valioita vastaan PN1 ja ROP!! Saaden Liettuan SERTin sekä ensimmäisen CACIBinsa 16kk iässä! Uskomaton tyttö! <3
Liettuan sert jää roikkumaan joten valioituessaan yli kaksi vuotiaana jossain muussa maassa, valioituu Dina samalla myös Liettuassa.

©Royal Canin Lithuania

ROP-VSP (Sinisimpukan Golden Dream)


Maaliskuussa matkustettiin viikonlopuksi Suomeen. Sunnuntaina oli Lohjalla villakoirien erikoisnäyttely. Tuntuu että itse sähläsin kehässä mutta kuulemma se ei näkynyt ulospäin. :P Dina sai ERIn ja SA:n sekä voitti Nuorten luokan hyvällä arvostelulla. Loppupeleissä tuomari (Juha Palosaari) kuitenkin rokotti Dinan hänen mielestään liiasta laihuudesta, eikä menestystä paras narttu kehässä tullut.
Nyt täytyy sitten laittaa tyttö massa-kuurille jos mielii Palosaaren kehään Viron villiserkkarissa kesäkuun alussa. Vaikka tankkeria en Dinasta kyllä suostu tekemään! :P

Maanantaina käytiin vielä Espoossa uusinta lonkkakuvissa kun ekat eivät menneet Kennelliitossa erilaisten sotkujen takia läpi (kuvat oli rajattu väärin sekä hieman vinot). Nyt saatiin niin suorat kuvat kun vaan voi ja jos ei niillä mene läpi niin on kumma. Tässä siis odotellaan nyt virallista lausuntoa lonkkakuvista. Polvet ja kyynärät ovatkin jo varmistuneet molemmat puhtaiksi 0/0:ksi!! :)

Kevät ollaan treenailtu melko ahkerasti sekä agia että tokoa. Tokossa valmistaudutaan AVOn kokeeseen ja ollaan alettu treenaamaan myös esim ohjattua noutoa, tunnaria, ruutua, metskua ja merkkiä.
Seuruuta pitää hioa koska Dina on alkanut edistämään siinä. Parannusta siihen oon kyllä saanut palkaamalla takaa. Metallia pitää myös tosi löyhästi ja siihen pitäis saada vähän parempi ote. Mutta se onkin vielä melko uus juttu. Oon tässä vaiheessa tyytyväinen että ylipäänsä hakee sitä ja suostuu kantamaan. :)
Kesän tavoitteena olisi startata AVOssa ja jos hyvin menee niin hankkia TK2 koulari. TK1:stä en taida jaksaa lähteä metsästämään kun kiire on jo päästä testaamaan AVO:ssa taitoja. :P Syyskuussa ois kiva mennä myös TOKOn villismestaruuksiin Tampereelle! :)

Agilityssä Dina on parin viime viikon aikana saanut hurjasti lisää vauhtia ja intoa! :) Putket hakee tosi hyvin ja irtoaa myös esteille mainiosti. Viime treeneissä pussi joka on meille melko vieras este aiheutti Dinalle vähän hämmennystä radalla, joten selkeesti sitä pitäisi treenata erikseen. Samoin rengasta. Kontakteja ollaan harjoiteltu koko talvi omatoimisesti aina ties missä. Kotona hyviä "apureita" on ollut tyynyt, trimmipöytä, kirjat etc. Ulkona myös erilaiset portaat ja korokkeet on ollu kovassa käytössä. Kontakteista onkin tullu Dinalle nyt tosi vahvat mistä oon oikein tyytyväinen. :) Esteillä vaan Dina alkaa ennakoimaan kontakteja melko varhain ja jää vähän liiankin aikasin tarjoamaan niitä. Eli täytyy vahvistaa sitä että palkka tulee oikeasti siitä että etujalat koskettavat maata, ei siitä että puolessa välissä alastuloa laitta etupään alas ja pepun ilmaan ja jää siihen odottelee namia! ;) Täytynee jättää käsky siitä kokonaan vähäks aikaa pois, koska Dina hakee kontaktit aika hyvin itse, ja tota himmailuu tapahtuu enemmän silloin kun sanon käskyn ajoissa. Silloin se alkaa heti tarjoamaan alastulo asentoa..

Keppejä ollaan kanssa treenattu omatoimisesti ja niistä alkaa nyt menemään kuusi keppiä melko itsenäisesti. Eli lisää vaan treeniä, jos sitten vaikka kesään mennessä osattaisiin jo 12 keppiä! Siinä kevään tavoite agilityssä. ;)

Ensi viikonloppuna saadaan Tartoon vieraileviksi kouluttajiksi Riikka ja Juha Ruokonen. Tulee oikeen tehotreeni viikonloppu, la on 2 h tokotreenti ja su 2 h agitreenit! Jee! Ja lisäksi vielä luento koiran motivoimisesta ja leikittämisestä. Odotan innolla!

Näyttelyiden suhteen on syt pieni massan- ja turkinkasvatus tauko, ja kesäkuussa varmaan seuraaviin näyttelyihin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti