maanantai 20. toukokuuta 2013

Tule istu et jälle tõusta ja tegutseda ("Tule istumaan jotta voit taas nousta tekemään")

Tällainen hiano penkki (ja monta muuta hianoa penkkiä) oli ilmestynyt lauantaina meidän hoodeille. Dina halus välttämättä mennä poseeraamaan ja mulla sattu sattumalta olemaan kamerakin lenkillä mukana. ;) Dina halus poseerata myös näissä kohdissa lenkin aikana:

Äh mä en kestä että blogger kääntää osan noista pystykuvista väärinpäin vaikka ne on käännetty ja tallennettu koneelle.. :( Tietääkö kukaan voiko asialle tehdä jotain? En ilmeisesti oo ainoa kuitenkaan jolle tätä käy.. Mutta jätän ne nyt kuitenkin tohon, ehkä niistä on enemmän iloa kun harmia.. :)

Kuulumisia sen verran että ollaan ens lauantaina eli 25.5 menossa Võruun tokokokeisiin. Ollaan treenattu viime kokeen jälkeen vähän laiskasti, on ollut niiiin kuuma koko ajan (täällä viimeset kaks viikka joka pvä yli +25) ja tentit painaa aika kovasti harteille tällä hetkellä. Jotain pikkujuttuja ollaan tehty kotona ja lenkkien ohessa, metskulla ihan alkeis harjoituksia, nostoja ja tuonteja tosi läheltä. Dinalla jopa heilunut häntä välillä :) Tunnarin pitoa, seuraamista, jäävien erotteluja (huomaa että treenattu paaljon istumista, varsinkin seisominen oli ihan hukassa mutta kyllä se onneks aika äkkiä taas löyty) ja luoksetuloja ollaan kanssa vähän tehty.
Tänään jos vaikka menis illan viiletessä vähän treenaamaan kun seuraava tentti on vasta kahen päivän päästä! Tuntuu melkeen lomalta tällanen löysäily :D Voitas ottaa ruutua meidän uusilla keltasilla merkeillä (lue:ämpärit) niin sais vähän treenattua noita erilaisia merkkejä.

Vuos takaperin käytiin samassa Võrun kokeessa ja silloin liikkurointi oli vähintään mielenkiintosta, liikkeitä meinas unohtua välistä ja säännöt ei ollu ihan hanskassa kokeen järjestäjillä. Mutta toivotaan että vuodessa ois tapahtunut vähän edistystä. Taidetaan lähteä aika rennolla asenteella matkaan ja kokemusta vaan hakemaan, ton liikkuroinnin takia ja koska ei olla nyt oikein treenattu. Täytyy koittaa ite tehdä oikein vaikka liikkuri sanois mitä, eikä sotke Dinan suoritusta omalla/liikkurin sähläämisellä. Se on mun tavoite!

1 kommentti:

  1. Aivan ihania kuvia taas Dinasta <3 Onnea teille toko-kokeeseen!!!!

    toivoo Yanic-iskä ja sen emäntä ;)

    VastaaPoista