maanantai 10. kesäkuuta 2013

RotuRace

Oltiin eilen lauantaina Hyvinkäällä Roturace-juoksutapahtumassa. Siinä neljästä "samanrotuisesta" koirasta muodostetut joukkueet kisaavat juoksuradalla toisiaan vastaan. Kisa juostiin Hyvinkään vinttikoiraradalla ja matka oli etusuora eli 80m. Meidän joukkueessa oli Dinan lisäksi kääpiöt Tofu, Freddy ja Peppi. Eri kokomuunnokset saivat siis olla samassa joukkueessa kunhan olivat samassa kokoluokassa, meillä siis minit alle 40cm.

Joukkueita oli mineissä yhteensä 44. Tulokset laskettiin niin että aina joka joukkueen nopein ja hitain suoritus jätettiin pois.
Dina oli aika tykki ja juoksi 172:sta startanneesta minikoirasta 16. nopeimman ajan, 8,20 sek. Joukkuetuloksissa oltiin komeesti sijalla 30 muutaman jäsenen pienen haahuilun takia ;) Mutta hianosti kaikki meidän jäsenet kuitenkin maaliin tuli ja kivaa vaikutti koirilla olevan!

Cairneja oli paikalla tosi paljon ja ne oli aika yllättäjiä, kaikki ihan tykkejä ja hulluna vieheeseen :D Hauskaa oli katsoa erirotuisia juoksemassa radalla. Vaikka Dina juoksikin lujaa niin ei kyllä vieheestä syttynyt, kuten ei viime kesänäkään kun oltiin testaamassa ratajuoksua. Arvasin että ei syttyis joten menin maaliin kutsumaan Dinaa, ja onneksi Dinalla on melko reipas toi luoksetulovauhti. Maalissa odotti lisäks lempparivinkulelu. :)

Mennään ens perjantaina taas luultavasti Tuomarinkylään testailemaan puudeleitten ratajuosuja joten katsotaan saataisiinko Dina innostumaan vieheestä. Ihmettelen vähän ettei se siitä syty kun on kuitenkin melko saalisviettinen, rakastaa saalisleikkejä ja lintujen jahtaamista.. Katotaan jos saatais siitä viehehirmukin kaivettua vielä esille!

Täällä pari kuvaa juoksuista, oikealle selatessa kolme kuvaa Dinasta:  http://ihanas.galleria.fi/kuvat/My+work+and+hobby./Dog+shows_Dograces/Roturace+2013/Lauantai/_MG_9734.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti