sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Villakoirien erikoisnäyttely 16.6.2013

Meidän erkkari alkoi aika epäonnekkaasti föönin hajoamisella kesken Dinan kuivauksen edellisenä iltana/yönä. Ei auttanut muuta kun puolenyön aikaan lähteä ajelemaan Vuosaareen fööniä lainaamaan. Kiitti lainasta ja valvomisesta Palma!!! Dina lähti turkki puolmärkänä seuraks. Kun päästiin kotiin, kiharaan kuivunut ja hajonneesta föönistä itteensä mustaa väriä saanut koira uudestaan pyykkiin. Koira oli pesty ja kuivattu ehkä n 3 aikaan ja päästiin pariks tunniks nukkumaan.

Aamulla sitten herätys seittemän aikaan trimmaamaan koiraa. Tassut jäi ajelematta ja trimmikin oli aika pikanen koska ennen yheksää piti lähteä ajelemaan näyttelypaikalle. Onneksi se oli sentään alle puolen tunnin matkan päässä Tuomarinkylässä! Huomasin trimmatessa että Dinalle oli jäänyt vähän föönistä tullutta nokea mm vasempaan kylkeen ja rintaan. Eli mulla oli siis harmaa-aprikoosi näyttelykoira menossa erkkariin.. -.-

Tuomarina meillä oli kasvattaja-tuomari Eija Halonen (kennel Haydee's). Dina voitti valioluokan seisten pöydällä kuin tatti, saaden ERI ja SA ja oli lopulta paras narttu 2. :) Onneks läntit tais näkyä lähinnä omaan silmään..


Osallistuttiin vielä Goldfire's kasvattajaluokkaan ja oltiin ROP-kasvattajaryhmä ja lopulta BIS 3 kasvattajaryhmä. :)

Iltapäivällä päästiin kanssa pokkaamaan pokaalit sijoittumisesta Vuoden Toko-villakoira kilpailussa. Dina on #2 vuoden tokotulokas ja #3 vuoden toko villakoira!! :)

Sää oli päivän aikana todella vaihteleva ja sadetta tuli välillä ihan kaatamallakin. Ihmeen kaupalla meidän kehät osui aina sadettomiin hetkiin ja kehien välissä pidettiin sadetta teltan suojissa lämpimissä tunnelmissa! :) Kiitos mukavasta päivästä kaikille mukana olleille! :)

Ensi vuonna Oulussa järjestettävä erkkari taitaakin jäädä meidän osalta väliin ja voi olla että pidetään muutenkin näyttelyistä nyt vähän taukoa. Seuraava tavoite näyttelyitten osalta vois sen sijaan olla kaikkien Dinan jo saavuttamien valioarvojen vahvistaminen, tuntuu olevan mulle ihan ylitsepääsemätön tehtävä saada se tehtyä..!

Näyttelypäivän kuvista kiitos Palmalle, Loviisalle ja äitille :)

 Valioluokka
 Tupsutusta kehien välissä ;)
Kivaa!! :)
 Tuomari saa roikkua vaikka hännässä.. :P
BIS 3 kasvattajaryhmä kennel Goldfire's

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti