torstai 4. heinäkuuta 2013

I-HAH:in epiksissä

Oltiin tiistaina 2.7. TattisCupissa eli Itä-Helsingin apilityharrastajien epävirallisissa agilitykilpailuissa Helsingin Tattarisuolla. Kisat järkättiin I-HAHin hallissa.

Meillä oli äiti huoltojoukkoina mukana, joten ajateltiin ottaa lyhyen kaavan mukaan ja mentiin vaan ekana kilpailtu tosi-mölli luokka. Mua jännitti ihan kauheesti enkä tienny osataanko yhtään mitään koska edellisistä kunnon agitreeneistä oli aikaa pari kuukautta. Ollaan vaan treenailtu itsenäisesti keppejä melko ahkerasti ja käyty kentällä pari kertaa tekee kontakteja.. Siinäkin mielessä tosimöllit tuntu siis meille ihan sopivalta luokalta :D
Silti vähän jännitti että millanenkohan se rata on, mutta se osoittautukin sitten tosi yksinkertaiseksi ja vauhdikkaaksi ja koostu lähinnä suorista. Isoin haaste oli siis pitää koira hanskassa. Radalla oli siis vaan hyppyjä ja putki. Eka oli suora jossa hyppy-putki-hyppy-hyppy, sitten päässä mutkaputki, josta piti tehä silmukka hypylle ja takas samaan mutkaputkeen, jonka jälkeen loppusuora hyppy-hyppy-putki-hyppy.

Dina oli ennen ekaa rataa vähän hukassalevan tuntuinen ja radallakin vähän "tahmee". Saatiin kuitenkin "ihan kiva" nolla. :) Ennen tokaa kierrosta (josta meidät meinattiin kokonaan unohtaa) hetsasin Dinaa vähän enemmän narulelulla ja sain sen paremmin syttymään. Nyt se oli ihan eri tuntunen ja painatti täysiä menemään :)) Parannettiin ekalta kierrokselta aikaa reilusti yli sekunnilla, ekan kierroksen aika oli n 15,5 sek ja tokan ~14,2 sek jolla irtosi luokassa toinen sija! :) Koiria oli paikalla ihan kiva määrä. Saatiin palkinnoksi pussi koirannameja ja narulelu.
Ens viikolla taidetaan uskaltautua mölliluokkaan jossa kaikki muut esteet paitsi kepit, keinu, pöytä ja rengas.Keinua (ja tietty kaikkea muutakin) pitäsi treenata nyt tehona niin päästäis joskus kisaamaan..! Kauhee agikärpänen taas puras :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti