sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Loppuvuoden 2014 kisat

Pentuprojektin jälkeen oli kova hinku tietenkin takaisin toko-kentille. Ensimmäiset 2 viikkoa pentujen syntymän jälkeen Dina pysytteli erittäin tiiviisti pentulaatikossa ja lähti ulos vain lyhyille pissalenkeille, mutta tästä eteenpäin se alkoi asteittain kaipaamaan lisää omaa tekemistä. Aluksi se tarkoitti vain korttelin ympäri ja äkkiä takaisin, mutta pikkuhiljaa viihtyi kauemmin pois pentulaatikosta ja kaipasti selvästi jo jotain virikettä. Alettiin siis ottamaan mukaan pientä temppuilua ja kotitreenailua. Tiineysaikanakin oltiin esim työstetty kaukojen tekniikka.


Kun pennut oli n 6 viikkoa mentiin ensimmäistä kertaa kodin ulkopuolelle treenaamaan. Pennut häkkiin ja menoksi. Dina oli niin innoissaan kun pääsi kunnolla treenaamaan, vaikka tekniikka vähän olikin päässyt ruostumaan.


Paluu kisakentille ja EVL-korkkaus oli sitten syyskuussa. Ilmoitin Dinan samantien kahteen kokeeseen samalle viikonlopulle, kun tulimme Tartosta viikonlopuksi Suomeen. Mentiin kokeisiin taas vähän meiningillä "mennään nyt kattomaan", kunnollista koe-treeniä kun ei taas treeniseuran puutteen takia oikein pystynyt tekemään.

La 27.9 oli koe Sahaajakadun kentällä Herttoniemessä. Dina tuntui aivan super hyvältä kehässä, mistä ei voi kun olla tyytyväinen!! :) Jätin aina kehään mennessä etäpalkan (pehmopallo) kentän laidalla olevan puun taakse, ja toimi näköjään koepalkkana tosi hyvi, koska vire kehässä oli super! Kehästä sitten aina vapautus palkalle. Liikkeistä sen verran että seuraaminen oli superhyvä, samoin muistaakseni zeta. Ruutu ja ohjattu nollattii. Ohjattu jäi muistaakseni kiinni liikkuriin ja lähti suoraan väärälle kapulalle.
Ruudussa ohjautui kehästä ulos ja löysi lisäkäskyillä lopulta ruutuun.
Pisterivi siis: paikallaolot 10+10, muut 9, 8, 9, 0, 0, 9 1/2 , 6, 9. Kun noi nollat saa tuolta pois niin pisterivi alkaa näyttämään oikeinkin hyvältä. :) Kutonen tais olla tunnari jolla sähläili jotain, oisko tiputtanut kapulan matkalla tms. Tuloksena siis kolmos tulos ja sijoituskin kolmas. Oli ihanaa kun tuomari pyysi meidät palkintojen jakoon "kolmanneksi tänään aiiivan ihana keskikokoinen villakoira Dina", kun ykköseksi ja kakkoseksi tullut bc ja aussi kutsuttiin paikalle ihan vain nimeltä. ;)

Su 28.9 oli kokeet Ihah:in kentällä Kivikossa. Tuomarina Hannele Pörsti. Ammi oli mukana katomassa ja kuvaamassa. :)
Taas jätettiin etäpalkka pallo kentän ulkopuolelle ja Dina maahan odottelemaan ennen kehään menoa. Paikalla istumisessa meinasi alussa käydä pieni kämmi. Dina meni mun "istuu" jättökäskystä eka maahan, mutta sain sen salaman nopeasti korjattua siitä istumaan ja istui nätisti loppuun asti. Tuomari ei ilmeisesti tätä kämmiä nähnyt, sillä arvosana 10. Samoin paikkamakuu 10. Muut pisteet löytyykin videolta:

Yhteistulos 277p, EVL1, sija 1!!!!
En osannut edes haaveilla tästä. Ihan uskomattomalta tuntui että se mikä joskus tuntui niiiin kaukaiselta ja utopistiselta, sumuiselta tavoitteelta on nyt totta! On mulla ihana koira <3
Parannettavaa toki on, ja tota arvostelun linjaa voi tietysti tarkastella, mutta pisteet on meille annettu joten täytyyhän ne ottaa avosylin vastaan. :) Hyvä Dina, hyvä me! Siitä olikin ehtinyt vierähtää 7 vuotta kun keskari sai edellisen EVL1 tuloksen.

<3
Villakoirien tokomestaruuskoe kisattiin Liedossa 22.10. Dinalle tulos EVL2 pistein 227. Nollaten taas ruutu ja ohjattu. Tän kokeen vois kiteyttää niin että varmat liikkeet meni hyvin, epävarmat huonosti. Mutta eikös se oo aika loogistakin.? Kakkostuloksella kuitenkin luokka voittoon (jee..). Ja videolta ei näytä taas niin pahalta kun mitä itse ajatteli kehässä. :P Kaukoissa yks väärä vaihto ja zetan seisomisessa vähän liikkui.

Tässä video Liedon kokeesta:Seuraavaksi kisattiin sitten vähän aksaa marraskuussa Kirkkonummella 15.11. Ekat kisat kakkosluokassa, mentiin kolme rataa. Kuvaajaa ei ollut joten videoita ei ole näistä. Onnistuttiin rämpimään kasaan jopa kaksi nollaa! Ekalta radalta kauhea sählinki nolla, jolla kolmas sija, ei LUVA:a. Dina tuntui radalla vähän alkukankealta. Tokalta radalta hyvän tuntuinen nolla jolla irtosi myös voitto ja eka LUVA! :) Kolmas rata tuntui etenemisen kannalta parhaalta, mutta tulokseksi hyl. Nyt täytyy myöntää että en enää edes muista mitä siinä tapahtui. :P

Tässä Dina Kirkkonummen kisojen palkintosaaliin kanssa


Seuraavat kisat meneekin jo uuden vuoden puolelle joten niistä lisää myöhemmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti