tiistai 6. marraskuuta 2012

Dina 2 vee!

Dinalla tuli 25.10 mittariin kaksi vuotta! Päivä oli heti aamusta alkaen tosi kolea, kylmä ja kostea. Iltapäivällä Dina pääsi tokoilemaan, otettiin mm seuruuta ja vauhtinoutoja sekä metskulla että puukapulalla, ja Dina teki oikein innolla ja hyvin. Intoa lisäsi se että Dina sai/joutui aina välillä odottelemaan autossa kun seurana olleet Katja ja vehnis Luca treenasivat. Dina keräs autossa ehkä vähän liikaakin kieppejä ja täytynee nyt ylempiä luokkia ajatellen vissiin ihan oikeasti alkaa kitkemään sen hyppimistä kentällä (varsinki mua vasten).

Treenien jälkeen mentiin vielä juoksuttamaan koiria vapaana. Mikäs sen parempi tapa viettää synttäreitä! Treenien ja juoksemisen jälkeen Dina oli kurainen ja onnellinen pieni puudeli ja näytti tältä:Oikein edustuskuvat! :D

Jo kun oltiin lenkillä, taivaalta alkoi tulemaan jotain loskan tapasta/jäistä sadetta. Iltaakohden se taivaalta tullut valkeni entisestään, ja iltaan mennessä Tartoon olikin satanut ensilumi. Dina ei meinannut pysyä nahoissaan kun pääsi iltapissalla leikkimään ensilumessa, vaan meni ihan sekasin ja juoksi kun hullu! Se oli niin riemuissaan! :) Parempaa synttärilahjaa se ei varmaan oisi voinut toivoa! :>

Tässä joulukorttikuva matskua joita otin Dinasta 25.10Ja vielä muutama talvinen maisema samalta illalta ja seuraavalta aamulta:

Dina päikkäreillä seuraavana päivänä lenkin jälkeen kun oli kyllllmä
Laitetaan loppuun vielä muutama syksyinen kuva jotka on otettu vajaa viikko ennen Dinskin synttäreitä, silloin oli vielä näin ihanan aurinkoista:


Lumi pysyi melkein viikon maassa. Lumien jälkeen saatiin nauttia parista ihanasta KUIVASTA, lumettomasta pakkaspäivästä, puudelin omistajan lempi sää! Mutta kauaa ei sitäkään riemua kestänyt ja nyt tuntuu että koko kaupunki on taas yhtä mutavelliä. Eli suihku ja fööni on enemmän sääntö kun poikkeus joka lenkin jälkeen, oh joy! :D Silti en tota vaihtais!

Onnea siis Dina 2 v ja toivotaan montamontamonta vuotta lisää yhdessä! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti