maanantai 11. helmikuuta 2013

Näyttelymenestystä Latviassa: Dinasta LV ja Balt CH!

UUSI LV & BALT MVA!

Vietettiin mennyt viikonloppu Valmierassa jossa oli viikonlopun aikana kaksi kansallista näyttelyä. Lähdettiin la aamuna Tartosta kokoonpanolla puudeli, vehnä ja tolleri.

Viikonloppu oli meille voittoisa! Dina oli molempian päivinä ROP ja sen myötä kartutti jo lauantaina titteliriviään Latvian ja Baltian muotovalion titteleillä. :)
Lauantaina puudelit arvosteli Jaroslava Ovesna Tsekeistä ja sunnuntaina romanialainen Dagmar Klein. Molemmat vaikuttivat tykkäävän Dinasta. Lauantaina Ovesna sanoi arvostelun annettuaan ennen kun lähettiin kehästä että "I really like her". :) Jäätiin ryhmiin eikä ollut kaukana ettei oltais päästy jatkoon, kauan punnitsi meidän ja kääpiön välillä (tai siltä se ainakin vaikutti ;)) ja kääpiö meni sitten jatkoon.
Dina liikkui ja esiintyi muutenkin lauantaina tosi kivasti ja sain turkinkin hyvin laitettua. Onneksi käytin Dinan kaks viikkoa sitten Suomessa trimmissä, helpotti hommaa huomattavasti kun ei ollut paljoa leikattavaa.

Yövyttiin parin kilsan päässä Valmieran keskustasta sijaitsevassa Avoti-lomakeskuksessa. Vuokrattu sieltä mökki/huoneisto joka osoittautui huippuhyväksi koirien kanssa. Siisti, kaksikerroksinen paritalon polikas omalla saunalla makso 45€/yö kolmelta hengeltä+3 koiralta, ei ees periny mitään lisämaksua koirista ja olivat tosi rentoja niiden suhteen, suosittelen!

Sunnuntaina Dagmar Klein oli kanssa oikein mukava ja puhelias tuomari, ihasteli kovasti meidän blingi-näyttelyhihnaa ja oli hämmästynyt kun kerroin että oon tehnyt sen itse. :D
Dinasta huomasi jo vähän väsymyksen merkkejä, musta ei liikkunut yhtä hyvin kun la, mutta ei vissiin näkynyt pahasti ulospäin, kun arvostelussa liikkeitäkin kovasti kehuttiin. Kehän jälkeen päätin että ei jäädä ryhmiin ja palkitsin Dinan päästämällä sen ulkona lumihankeen juoksemaan ja koppailemaan lumipalloja. Toinen nautti! :) Arvostelut luettaviassa Näyttelyt-sivulta.





Pikku kerjäläinen

Ja sit heitettii ansaitusti vapaalle!



Helmi vähän filmaa :D



Seuraavaksi siis kohti viimeisen CACIBin metsästystä! Ensimmäisestä tulee kuluneeksi vuosi maaliskuun alussa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti