tiistai 5. helmikuuta 2013

Kevätkauden aloitus Tartossa

Ollaan takaisin Tartossa taas ja käytiin tekemässä pienet puisto treenit Ammin ja pikku-bortsun kanssa.

Otin Dinalle seuraamista häiriöllä, ruutua (targettia) ja pari metskua.

Aloitettiin seuraamisella, halusin treenata varsinkin häiriötä joten pyysin apparia häiriköimään oikein kunnolla (liike+paljon käskyjä). Dina otti ihan älyttömästi häiriötä ja varsinkin se että joku liikkuu ympärillä aiheuttaa herpaantumista. Ääni ei niinkään häiritse, eli jos joku seisoo paikallaan huutelemassa käskyjä-> no problem. Mutta se että joku hiihtelee ympärillä on vaikeeta! Otettiin sitten ihan perus kontaktihäiriötä perusasennossa ja tässä oli parempi, huomasi kuinka vaikeeta se on Dinskille ja kuinka kovasti se yritti! Mutta selvästi epävarmuus kasvaa mitä lähempänä joku liikkuu. Tänä keväänä siis superpaljon häiriötreeniä!

Pieni huili autossa ja pentu väliin treenaamaan ja sitten Dinalle targettia/ruutua. Otin nyt siis targetin ruutu-treeniin mukaan. Opetin Dinalle viime viikolla targetin, naksuttelin sitä sille pari kertaa ja hokas tosi äkkiä. Pitäis käyttää naksua varmaan enemmänkin, mutta tässä se varsinkin on helppo ottaa mukaan ja toimii kivasti. Nyt neljännellä treenikerralla Dina hakee targetin jo n 10m päästä ja voi lähettää eri suunnista. Siirsin tänään targetin sitten ekaa kertaa ruutuun ja naksuttelin sitä siellä muutamat kerrat. Hyvin haki ja meni kivalla vauhdilla, lähtee jo targetille laukalla, eli tykkää hommasta kovasti. Toivon että tää veis nyt meidän ruutua vähän eteenpäin, kun tuntuu että se ei oo ottanut edistyäkseen. Täytyy vaan pikkuhiljaa alkaa häivyttämään targettia jos tuntuu että homma toimii.

Vikassa satsissa tein pari metallinoutuoa vauhtina. Meni hyvällä vauhdilla, nostot melko nopeat ja paluuvauhti ok. Nosto ja palautus vois olla vähän nopeammat. Täytyy palkkailla nopeista nostoista erikseen.

Viimeistään ens viikolla päästään toivonmukaan täälläkin jo treenaamaan sisätiloissa. :)

Loppuun parinviikon takasta talvi hulinaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti