sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Epävirallista putkittelua

Oltiin tänään epävirallisissa agikisoissa, jossa oli pelkkiä putkiluokkia. Mentiin kaksi rataa, molemmissa 15 estettä. Ekassa pelkkiä putkia ja tokassa putkien lisäksi pussi.

Ekalta radalta otettiin nätti hylly. Mulla oli niin kova homma koittaa muistaa rataa (tosi helposti sotki kun radalla pelkkiä putkia!), että unohdin sitten vähän koiran ja Dina tuli yhestä suorasta putkesta ohi ja meni sit vielä väärästä päästä sisään.. :P
Tokalta radalta nolla ajalla 36 s, ihanneaika 49s, eli ihan hyvin alitettiin. :) Pussiin Dina meni hyvin, vähän jäi himmaamaan kankaan sisään mutta tuli hyvin sitten kun kutsuin uudestaa. Ei olla pussia juurikaan radalla tehty.
Dina haki putket kivasti, itestä tuntu että ois se voinu kovempaaki mennä, mutta muut kyllä sanoi että eteni ihan kivasti. Ja onhan meidän maneesin pohja auttamatta aivan surkea! Ois kiva nähä miten Dina kulkee jollain paremmalla pohjalla, me kun ei olla muualla oikeestaan päästy aksaa tekemään kun tuolla maneesin juoksuhiekassa.
Eiköhän vauhtia tuu lisää kun taidot ja kokemusta karttuu. Tällä hetkellä vaan tuntuu että Dina ei anna itestään ihan kaikkea, se pääsis kyllä lujempaa kun mitä se tuolla painaa. Toisaalta ei sille olla opetettu ikinä vauhtia agiradalla, eikä se oo hommalle vielä ehkä ihan satasella syttynyt. Välillä kyllä rupee jo näkymään sellasia häivähdyksiä onneks ;)
Paljon pitäs siis tekniikan lisäks tehä vauhtitreenejä ja palkkausta siirtää myös eteen että sais homman etenemään ja turhat puudelipomppimiset pois. Vaikka ei Dina onneksi se kaikkein suoraryhtisin ja pomppivaliikkeisin puudeli ookkaan. Sillä on ees jotkut chanssit noin rakenteen kannalta päästä joku päivä siellä radalla eteenpäin.
16.3 ois meillä Tartossa seuraavat epikset, sinne taas kartuttamaan lisää kisakokemusta. Jos vaikka pääsis muillekkin esteille kuin putkiin. :)

Tässä syyskuulta pari aksa kuvaa, muistaakseni ne ei oo olleet blogissa. (kuvaaja A.Kiviharju)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti