torstai 18. huhtikuuta 2013

Blogi jäissä..

Blogi on nyt jäissä vähän aikaa kun oma kone hajosi enkä ole sen takia päässyt päivittämään..

Paljon on tapahtunut josta voisi kirjoittaa, Dinasta mm tuli tässä pari viikkoa sitten vaatimattomasti INTTI VALIO ja Latvian voittaja 2013! :)

Tokoa ollaan treenattu melko ahkerasti ja kohta alkais olla VOI kisakunnossa, kun vaan uskaltautuisi laittamaan paketin kasaan ja ilmoittautumaan kokeeseen.. Luoksetulon stopit ikuinen murheenkryyni kyllä vissiin.
Agia ollaan käyty treenaamassa pari kertaa viikossa ja Dina on syttynyt siihen ihan kympillä! Treeneissä tulee jo aika kivoja nollaratoja ja vauhtikin alkaa olla kohillaan, rupee tuntuu itestäki ihan urheilulta :P Parit epiksetki ollaan ehitty juoksee ihan kivoilla radoilla jossa on kämmäilly lähinnä minä.. Yks luokka onnistuttiin jopa voittamaan. :) Kepitki alkaa löytyy mutta tekniikkaa pitäs saada paremaks (pomppii sivuille) ja kontaktit vaatii vielä paljon treeniä (lisää vauhtia ja keinulle varmuutta).. Saa nähä pääsiskö/uskaltaisko sitä kesällä jo virallisillekki kentille!? Aika hurjalta kyllä tuntuu ajatus.. Riippuu varmaan miten keinun kanssa edistytään, se on jostain syystä ottanu vähän takapakkia, eikä paljoa sitä kyllä olla päästy tekemäänkään. Treenataan sitä nyt tehokkaasti!

Mutta lisää kun toivottavasti saan uuden koneen ens viikonloppuna hankittua kun lähetään Suomessa käymään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti