perjantai 19. huhtikuuta 2013

Noutoja (kännykkä päivitystä)

Käytiin treenaamassa tänään ennen toko-treenien vetoa. Saatiin estekkin paikalle niin aattelin että vois tehä kaikki Voi:n noudot putkeen. Otin järkäksi hyppynouto, tunnari, metsku, metsku vikaks että saan siitä sitten kunnolla palkattua. Otettiin hyppynouto liikkuroituna. Ekalla yrityksellä Dina karkas kapulalle ennenkun mä ehin kissaa sanoa, mutta teki sitten ihan täydellisen noudon, super vauhti, hyvä nosto ja palautus. Tyyppi oli vähän kierroksilla. :D  Otettiin sitten uusiks niin että sanoin odota ennen kuin heitin/alotettiin liike. Nyt maltto odottaa käskyä ja teki  tosi nätin noudon hyvällä asenteella. Otin sit vielä pari vinoa heittoa. Yhden karkas liikkurin käskystä josta sitten kutsuin pois ja otettiin uusiks. Palautti hyvin esteen kautta myös vinot heitot. Olin erityisen tyytyväinen nostoihin. Nyt Dina ei rynninyt kapulaa päin kuten aikaisemmin ollut tapana, vaan nosti nätisti mutta silti nopeasti takakautta. Ties mikä naksahdus tapahtunu puudelin päässä, tosta ei nimittäin ainakaan mitään tehokasta treeniä voi kiittää.. :P Mutta toivotaan että pitää sen!

Seuraavaks tunnari kokeenomaisesti. Yht n 8 kapulaa kellotaulussa. Haistoi heti oman mutta tarkisti vielä viereiset ja palas sitten nostamaan oman. Palautus ok, mälväs pa:ssa kapulaa. :( arrgh, pitää tehä lisää pitotreeniä!

Sitten metsku. Tätä ollaan siis treenattu nyt aika paljon megasuperlemppari frisbee heittopalkalla. Ja se on toiminut! Vieraalla kapulalla, alkuun pieni hetsaus, hyvä menovauhti, nopea nosto ja palautus reippaalla laukalla, jee! :) Otin perusasentoon asti mutta vapautin frisbiille ilman luovutusta. Tosi tyytyväinen tähän!

Setin loppuun vielä yks ruutu ilman targettia suoraan. Vauhti ok ja haki oikeeseen paikkaan. Palkkasin tästäkin heittämällä fribben. Dinalle hyvä ruutu! Tää riitti Dinalle.

Tossa jäi tekemättä meidän vähän epävarmoista(ko?) liikeistä vaan luoksari. Sitä tein aiemmin päivällä lenkillä puistossa. Palkkana toimi keppi jota käytin takapalkkana. Ei olla taas hirveesti käyetty takapalkkaa, pitäs vissiin käyttää enemmän, teki nimittäin tosi hyvin. Matka n 20-30m vaihdellen. Otin n viis toistoa vaihdellen stoppi/suora-vapautus/suora-pa/stoppi+maahan jne.. Vapautin aina takapalkalle. Vauhti oli super ja stopitkin melko hyviä. Pitäis videoida näitä että näkis tarkemmin. Musta kun tuntuu että oon nykyään jotenki vähän sokee noitten stoppien nopeudelle. Mutta tänään asenne oli kohillaan. :)

Illlan treenien lopuks otin vielä vähän seuraamista ja ne oikeelle käännökset! Niitä pitöis treenata paljon enemmän! Samoin Dinan pa:t ei seuraamisen yhteydessä todellakaan oo niin hyviä kun vois olla. Jos vaikka joskus oikeesti opettais ja vaatis ne.. Muuten seuraaminen ok, paitsi että peruutuksessa myös aukee.

Tavoite ois päästä toukokuun lopussa suomeen kokeisiin jos vaan paikka saadaan. Ennen sitä ei joudeta suomeen kun kaikki vkloput täällä jo täynnä ohjelmaa.. :/ kattoo jos käydään täällä jotkut kokeet ennen sitä.

Nyt viikonloppuna ois tarkoitus mennä agi-epistelemään joko Siuntioon tai Kirkkonummelle. Tokovalkkaa ei valitettavasti viikonlopulle saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti