maanantai 28. lokakuuta 2013

Lokakuisia lenkkikuvia

Kuvia parilta lokakuiselta kimppalenkiltä.
Nämä kuvat Ülenurmelta, vakio lenkkipaikasta jossa Dina kävi riehumassa Unnan, Zinnan ja Chilin (joka ei hirveesti riehu, mutta osallistui ryhmäkuvaan :P) kanssa.
Kuvista kiitos taas Ammille. :)


Vikassa kuvassa Dinan uusi harrastus- paaliralli. Ei meinannut tulla naurusta loppua kun tyypit rupes rallittamaan paalien päällä, n 100m pitusta paaliriviä päästä päähän. :D (paalit oli tiiviisti rivissä ja mitään kierähtämis tms vaaraa ei ollut) On se ketterä, kevyesti pomppi paalilta paalille ja suoraa paalinseinämää kiipes ylös! :O :D

Tässä kuvia lenkiltä Ilmatsalussa, oltiin siellä ekaa kertaa lenkillä viikko sitten lauantaina ja mä heräsin oikein yheksän aikaan leipomaan meille pullaa retkievääksi. :D (oon huomannu itessäni paljon vanhenemisen merkkejä tänä syksynä :D) Tällä kertaa rallittelu kaverina oli Frida. Dinasta ja Fridasta on tullut tän syksyn aikana ihan paita ja peppu. Dinasta huomaa kenestä se oikeasti tykkää jos se suostuu leikkimään sisällä. Fridan kanssa peuhaamista jatkuu niin ulkona kuin sisälläkin. Ihan mahtava  meuhaus-parivaljakko! :)

Maistuis varmaan meillekkin :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti