keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Tiistai epiksissä

Käytiin tänään rataharjoituksissa/epiksissä paikallisen agilityseura Säteen järjestämänä. Eka mentiin kaksi kertaa kisaavien rata, koska halusin mennä radan jossa myös kontaktit ja kepit. Paikanpäällä kuulin että rata oli tarkoitettu periaatteessa A2-A3 tasoisille.. Woops :D Sen jälkeen mentiin vielä A0 möllirata.

Eka kisaavien rata meni ihan kauheeks sähläykseks, alkoi heti putki-puomi erottelulla, joka ihme kyllä oli ainoita asioita joka radalla toimi. Lisäksi mukana oli pieniä herkkuja kuten 3 esteen välistä veto setti, jolta 270 asteen kulma kepeille (en nyt tiedä miten näitä pitäis hianosti kutsua :P) sun muuta. Meille siis ehkä pikkusen haastavaa settiä. Eka rata meni kuten sanottua ihan sähläykseksi mutta petrattiin hurjasti uusinta yrityksellä. Annoin siinä Dinalle enemmän tilaa kepeille ja melkein jopa meni ne mutta haki tokaan väliin. Ne sitten uusiksi, pujotteli kyllä molemmilla radoilla hyvin loppuun. :) Loppurata hyvin mutta tokavikalle esteelle sitten hylly kun unohdin koiran ja Dina lähti renkaalta selän taakse esteelle putken sijaan. Mun moka!

Koska toi kisaavien rata oli aikamoista haparointia niin aattelin että voitais mennä rallattelemaan vielä möllirata että saatais vähän sujuvuttaa ja vauhtia hommaan. Molemmat radat nollana ja lunastettiin itsellemme mölliluokasta kakkos sija. :)

Tässä mölliluokasta video, harmi kun kisaavienradan toka suoritus ei päätynyt nauhalle. Kuvaamisesta kiitos Katjalle :) (näköjään blogger valitettavasti huonontaa aika paljon videon laatua :<) Ja mun pitäs lopettaa toi ihme sipsuttelu, tosi pentin näköstä! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti