lauantai 26. lokakuuta 2013

Pieni ystäväinen 3v

Onnea pikku ystäväiselle Dinalle 3 v synttäreiden johdosta!! Tässä pari iltahämärässä otettua kuvaa synttärisankarista.Dinan synttäri oli vähän mälsä, toiselle tuli rippe ja mä satuin vielä olemaan pitkän päivän poissa kun olin koko päivän kuuntelemassa luentoja Viron eläinlääkäripäivillä. Kotiin tullessa vastassa odotti oksua ja ripsaa ja homma meni mattopyykiksi.. :( Toivottavasti menee pian ohi! Aamulla ihmettelinkin kun Dina oli ihan kummallinen kun mentiin ulos, tosi vaisun olonen mutta mietin vaan että oisko jotain juoksuihin liittyvää jotka selvästi kohta alkamassa. No illalla sitten selvis syy siihen. Illalla oli kuitenkin onneks oma iloinen itsensä eikä käytöksessä ollut enää mitään kummallista. Söi myös hyvällä ruokahalulla. Annoin inupektiä tuplana jospa sillä menis pian ohi, hope so! :) Huomenna jatkuu eläinlääkäripäivät, tarvii varmaan käydä ruokatunnilla käyttämässä Dina ulkona ettei tarvii olla niin pitkää päivää. Onneks asuu keskustassa ja Tarto on niin kompakti kaupunki, viidessä minsassa kävelee kotiin. :)
Ollaan tokoiltu melko ahkerasti, ollaan ruvettu treenailemaan EVL liikkeitä vähän "totisemmin". Merkkiä ollaan nyt tehty paljon, koitan saada sen häiriö varmaks. Ollaan treenattu häiriötä niin että oon sanonut merkin valmistelevat, sitten heittänytkin kapulan, sanonut uudestaan merkin valmistelun ja sitten lähettänyt merkille. Dina kestää aika kivasti, jää kyllä kiinni kapulaan sen verran että merkeistä tulee usein vinoja, mutta merkille mennyt kuitenkin useimmiten. Hianojakin ollaan aina lopuksi saatu! :) Yleensä lähettänyt kerran merkille, jos teki hyvin, luokse palkkaus lelulla. Sitten lähettänyt uudestaan merkille ja jos taas hyvä saa hakea kapulan. Tää on meistä aika kiva leikki. Ollaan kans tehty ohjatun suuntia jonkun verran vauhtina ja se alkaa paranemaan. Keskiviikkona kun treenattiin otin merkiltä myös ruutuun lähetykset molemmista suunnista ja teki aika makeesti vaikka näitä ei olla ihan hirveesti vielä tehty. Tehtiin vajaalta matkalta mutta hyvältä näytti. :) Elättelen toiveita ja suunnittelen ekaa EVL koetta ehkä tammikuun loppuun. Riippuu vähän esim keleistä miten hyvin päästään loppusyksy treenaamaan. :) Z:a ollaan kanssa tehty, jääviä, liikkeellelähtöjä jne ja siinä ei oo juurikaan ongelmia ainakaan treeneissä. Saa nähä palaako ihanat AVOn ongelmat seisomiseen kun päästään kokeisiin asti.. Hope not! Luoksarin stoppeja tehty myös heittopalkalla ja toimii ja maahanmenotkin ehkä vähän nopeutunut? Mutta ennenkaikkea, meillä ollut huippu hauskaa taas treenata, kiva treenata uusia juttuja! :)

Käytiin pari viikkoa sitten Liedossa kokeissa, jotka oli samalla villisten rotumestikset. Vähän huonolla fiiliksellä lähdin, alla tosi huonoja treenejä ja valmistelut jäi ihan vajaiksi ja viimetippaan. Harkitsin jo että jätetäänkö väliin. Mutta onnistuttiin kasaamaan ittemme ja tokoilemaan ihan hyvä koe. Tehtiin kakkostulos pistein 253p, eli 3 p vaille ykköstulos.. Hehe.. :P Ruutu nollattiin, muut meni hyvin (tunnarissa ihme jumitus ennen pa kun liikkuri rupes liikkumaan/korjaamaan kapuloita just kun Dina oli palauttamassa :/). 7/8 koiraa nollas ruudun VOI:ssa, oli ilmeisesti koirille kovin vaikea hahmottaa kun oli sellaisen aidan edessä jonka takaa paistoi aurinko. Dinakin nimittäin lähti ihan oikeeseen suuntaan suoraan ja hyvällä vauhdilla, mutta kääntyi ruudun sivuun just ennen sitä. Samaa teki moni muu koira.
Oltiin luokassa kakkosia. Tyytyväinen fiilikseen kehässä ja Dina suoritti varmasti. :) Seuraaminen oli muuten hurrrjann paljon parempaa kuin edellisissä kokeissa, jee siitä tosi iloinen! Hyvällä mielellä voi siirtyä nyt treenailemaan EVL:ää. Kirjottelen tarkemmin kokeesta kun ehdin niin jää muistiin. :) 
Onnea vielä Tiialle ja Dumlelle jotka vei rotumestaruuden hianolla ykköstuloksella Alokas-luokassa pistein 198/200! Vau :) Niin kivaa että tulee uusia villiksiä mukaan lajin pariin!

Minä, Dina, Tiia ja Dumle (Goldfire's Silky Marshmallow)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti